ZOTA

ZOTA su kotlovi lake konstrukcije i najpraktičniji su uređaji za upotrebu na tržištu. U konstrukcionom smislu nalaze se između dvopromajnih i tropromajnih kotlova. Specifičnošću konstrukcije, izbegnute su tradicionalne promaje. Umesto tradicionalnih promaja na vrhu ložišta ugrađen je apsorber toplotne energije sa dva dimna tunela.

Pomoću ovog apsorbera rešeni su mnogi tehnički, a i praktični problemi. Apsorber energije, izrađen u potpunosti od kotlovskog lima Č. 1204, pojednostavljuje proizvodnju kotla, čime se doprinosi formiranju znatno pristupačnije krajnje cene za korisnika.

Pored jednostavnije proizvodnje, i niže cene, uticalo se i na komfor korišćenja. Apsorber svojim oblikom pruža performanse koje zadovoljavaju svako prosečno domaćinstvo, dok je održavanje i upotreba ubedljivo najjednostavnija.

ZOTA je uređaj koji optimizovan i izrađen kako bi zadovoljio potrebe manjih domaćinstava. Idealan balans između performansi, jednostavnosti upotrebe i cene čini ga idealnim za instalaciju na sisteme grejanja manjih objekata.

Raspon snaga se kreće od 30 do 40 kW.

ZOTA kotlovi, kao i svi FKR kotlovi poseduje ISV, priključak za montažu sigurnosnog ventila.

Svaki primerak ZOTA kotlova prolazi kroz detaljnu kontrolu spojeva, kao i kroz test vodonepropustljivosti pri pritisku od 3,5 bara.

O ISV-u možete saznati više u odeljku "inovacije".

Download: Prospekt ZOTA.pdf

Ukoliko ne posedujete čitač .pdf fajlova, možete ga preuzeti -ovde-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© Copyright 2012, FKR - www.fkr.co.rs